צהבת B

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/08/2006 | 10:49 | מאת: מיטל

עשיתי חיסון צהבת B לפני שנה ושלושה חודשים, עשיתי 2 חיסונים בהפרש של חודש ולא השלמתי את החיסון השני שנעשה אחרי חצי שנה, האם אני עדיין מחוסנת נגד צהבת או שפג תוקפו? חשוב לי מאד לדעת כי אני טסה לתיאלנדשבוע הבא תודה מראש

30/08/2006 | 05:27 | מאת: יריב אבני

מיטל שלום. הפורום עוסק בביטוח ולא בחיסונים. פני לרופא המשפחה שלך או לחברת "למטייל" אשר עוסקת רבות בתחום. נסיעה מהנה, יריב

03/09/2006 | 22:32 | מאת: תומר

שלום! אני טס לדרום אמריקה ועשיתי חיסון אחד של צהבת B ואני רוצה להקדים את הטיסה מה הזמן הקצר ביותר שניתן לעשות את החיסון השני לצהבת B תודה רבה רבה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל