ביטוח הריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

17/08/2006 | 19:42 | מאת: אלונה

שלום רב, אני מעוניינת לדעת איזו חברת ביטוח מבטחת נוסעת בהריון בשבוע 24. תודה

18/08/2006 | 22:57 | מאת: יריב אבני

אלונה שלום. כמדומני כל חברות הביטוח מבטחות בשבוע זה להריון, ניתן למצוא ביטוח עד לשבוע 32. יריב

14/10/2006 | 15:55 | מאת: אבא של מבוטחת

ביתי נסעה לחו"ל בחודש ה7 עשתה ביטוח והרחבת ביטוח לנסיעה בהריון ,לצערינו ילדה בחו"ל חברת הביטוח לא הכירה באחריותה לוולד ולאישפוזו ז"א לקחת כסף על ביטוח הריון כן-אבל לא כולל לידה והתוצאות. אני יודע שביטוח הראל מכסים לידה אישפוז וולד והטסה לארץ.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל