ביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/08/2006 | 18:26 | מאת: שרונה

שלום אני בהריון. בעלי ואני ערכנו לפני הכניסה להריון בדיקות גנטיות. מכיוון שבעלי הוא ה"היותר אשכנזי" בינינו, הוא זה שהיה צריך לערוך את רוב הבדיקות. למרות ששנינו מבוטחים באותו ביטוח (מהעבודה שלו), החברה לא הסכימה להחזיר את הסכום בטענה שבפוליסה כתוב שההחזרים הינם עבור האישה בהריון, ולא עבור הבעל. ההריון הינו של שנינו. האם הם יכולים לעשות דבר כזה מבחינה חוקית?

15/08/2006 | 21:05 | מאת: יריב אבני

שרונה שלום. אין פה שאלה של חוק. מדובר בפוליסה. פוליסה הינה חוזה. אם החוזה אומר כי ההחזרים הינם בגין אשה מבוטחת ולא בגין הבעל, אזי אינכם זכאים לקבלת ההחזרים עבור בדיקות גנטיות לבעל. ( גם אם זה נשמע מוזר). יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל