ביטוח בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/08/2006 | 12:18 | מאת: תמר

שלום רב, בגלל שיקולים שונים ואילוצים דחינו את אפשרות הנסיעה לחו"ל. אני בשבוע 27 כרגע ונמסר לי מכללית כי רק עד שבוע 30הם מבטחים. האם יש חברה מומלצת במיוחד לביטוח וכיסוי מקסימום הוצאות של בדיקות הריון וסיבוכים הקשורים בכך? עד איזה שבוע מותר לטוס עם ביטוח מלא? בברכה, תודה, תמר

15/08/2006 | 21:10 | מאת: יריב אבני

תמר שלום. שאלתך לגבי עד איזה שבוע מותר לטוס, היא שאלה לרופא הנשים שלך ולא לסוכן ביטוח.... ישנן חברות ביטוח המכסות עד שבוע 32 . מומלץ לרכוש הביטוח באמצעות סוכן ביטוח מקצועי. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל