אחות פרטית לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/08/2006 | 22:56 | מאת: אודליה

שלום, דוד שלי מבוטח במכבי מגן זהב ובחוברת מופיע שמגיע לו אחות פרטית לאחר ניתוח . האם מגיע לו אחות פרטית גם אם השתחרר ויומיים לאחר מכן אושפז שוב עקב סיבוך של הניתוח ? הוא לא ניצל את הזכאות לאחות מיד לאחר הניתוח ובחוברת לא כתוב כמה זמן אחרי ניתוח יכול לשכור אחות פרטית אלא רק שמגיע אחות פרטית לאחר ניתוח עד 8 ימים . תודה מראש .

13/08/2006 | 17:24 | מאת: יריב אבני

אחות פרטית בבי"ח 24. אחות פרטית בבי"ח אודליה שלום. להלן ציטוט הזכאות מאתר מכבי: 24.1 חבר לאחר ניתוח, השוכר שירותי אח/אחות פרטי/ת להשגחה בבית חולים, תשיב לו "מגן זהב" את הוצאותיו בפועל אך לא יותר מסך 452 ¤ ליום עד 8 ימים בגין ניתוח אחד ובכל מקרה לא יותר מסך 6,768 ¤ לשנת חברות. 24.2 תקופת המתנה - 3 חודשים. 24.3 תשומת לב החבר מופנית לסעיפים הכלליים על תנאיהם וסייגיהם. תוכלי לפנות אליהם ע"מ לקבל תשובה בנושא: 3555* או 1-700-50-53-53

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל