ביטוח לשבתון שמכסה הריון ולידה.

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/08/2006 | 19:12 | מאת: שירה בסר

שלום, אנחנו נוסעים לשבתון בארה"ב. מאחר ולא יהיו לנו יחסי עובד-מעביד עם האוניברסיטה אליה נשלח בעלי ( פרינסטון) אין להו ביטוח בריאות דרכם. עשינו ביטוח בריאות דרך האוניברסיטה אך זהו ביטוח דומה לביטוח נסיעות לחו"ל. אתמול גילית שאני בהריון בחודש רביעי ( כן אפשר ללעבור שלושה חודשים ראושנים של הריון ולא לדעת על כך :-)), התחלנו די בטירוף לחפש ביטוח שיכסה הריון, בדקיות שגרתיות של הריון, ביקורי רופא ולידה כמובן. האם יש לך איזושהיא עיצה עבורנו, כיוון לביטוח בריאות מקיף שיוכל לענות לצרכי או ביטוח הכי מקיף לצרכיי שאפשר למצוא. אגב דיויד שילדס מכסה הריון ולידה רק לאחר ותק של שנה בביטוח. המון תודה, שירה.

04/08/2006 | 10:31 | מאת: יריב אבני

שירה שלום. צר לי , אך אינני מכיר פתרון לסוגיה שהעלית. אף חברת ביטוח, ובצדק, לא תכסה הוצאות וודאיות שיהיו לה בעוד כחודשיים... שיהיה המון מזל טוב. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל