חיסונים לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/07/2006 | 13:00 | מאת: יעל

ד"ר נכבד בעוד כ-10 ימים אני נוסעת לאוגנדה טיול מאורגן 12 יום. רציתי לדעת אילו חיסונים עלי לבצע. לידיעתך חוסנתי בטטנוס לפני שנתיים, קדחת צהובה לפני שנתיים, הפטיטיס A לפני שנה, וכמובן אם יש צורך אקח אתי כדורי מלריה האם חיסונים אלה מספקים או שעלי להתחסן בנוספים. אנא תשובתכם המהירה ותודה על ההענות מצידכם להשיב לי יעל

28/07/2006 | 09:07 | מאת: יריב אבני

יעל שלום. טרם הוסמכתי להיות ד"ר, אך אקבל זאת כמחמאה.... אין זה הפורום המתאים לשאלות מסוג זה. הפורום עוסק בביטוח ולא בחיסונים. נסי לחפש תשובות באתר "למטייל" או פני לקופ"ח שלך. נסיעה מוצלחת יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל