ביטוח לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/07/2006 | 00:15 | מאת: עידו

אני עומדת לסע לחו"ל ומתלבטת איפוא לעשות ביטוח רפואי. האם דרך המשלים של קופ"ח כללית או לנצל את כרטיס האשראי שלי-ויזה- ולקבל את הביטוח חינם. תודה

28/07/2006 | 14:15 | מאת: יריב אבני

עידו שלום. שני הביטוחים טובים. שים לב להתקשר לחברתהאשראי ע"מ להפעיל את הביטוח , היות ובשונה מהעבר הכיסוי אינו אוטומטי. יש מקום לשקול גם הרחבה של הביטוח ( בתוספת פרמיה לא משמעותית) ע"מ להגדיל את גובה הכיסויים . אבל תמיד עדיף לרכוש ביטוח מסוכן ביטוח אשר יטפל בך היטב ביום תביעה ולא מפקידת קבלה האחראית על הנושא...... נסיעה נעימה. יריב

24/08/2006 | 13:08 | מאת: חיים

ליוצאים לעבוד בחו"ל לתקופה ארוכה (מספר שנים) 1.האם חברות ביטוח נוספות מבצעות ביטוח בריאות לחו"ל?(מלבד חברת DavidShield ) 2.איזו חברה נותנת את הפוליסה היעילה ביותר ?(מקסימום כיסוי המינימום עלות) 3.האם כדאי להמשיך ולשלם עבור ביטוח בריאות בארץ בנוסף לפוליסה עבור חו"ל ?בהנחה של ביקור מולדת אחת לחודש ל 3 ימים ?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל