ניתוח לאחר סיבוך

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

11/06/2006 | 01:43 | מאת: יוסף

הייתי מבוטח בביטוח בריאות קולקטיוי שמחזיר 50% לאחר ניתוחים שמשולמים על ידי קופ"ח.עברתי ניתוח מסויים ואכן קיבלתי החזר 50%. הביטוח הופסק עם הפסקת עבודתי חודש לאחר הניתוח. לצערי- בגלל סיבוך שנגרם ע"י הניתוח נאלצתי לעבור ניתוח תיקון נוסף 10 חודשים לאחר הניתוח הראשון. שאלתי: האם אני זכאי לתבוע מחברת הביטוח החזר 50% עבור הניתוח השני? בתודה מראש יוסף.

13/06/2006 | 00:03 | מאת: יריב אבני

יוסף שלום. אם הניתוח השני, נערך לאחר עזיבתך את הביטח הקולקטיבי, ולא המשכת הפוליסה באופן פרטי עם עזיבתך את מקום העבודה ( הקולקטיב) , אזי אין כיסוי.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל