לדרום אמריקה לחודש - האם ביטוח של מכבי/חברה פרטית?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/05/2006 | 19:40 | מאת: רקפת

חשבנו (זוג בני 30) על חברת הראל? האם יש פוליסות מומלצות יותר? הבעיה עם מכב שהם עובדים עם כלל - שהבנו שעושים בעיות בהחזרים. האם בכל זאת מכבי? אנחנו כן מטיילים בשטח (טרקים) אבל לא עושים דברים מסוכנים (באנג'י/רפטינג) תודה.

31/05/2006 | 02:31 | מאת: יריב אבני

רקפת שלום. חברת הראל, חברה מכובדת בעלת פוליסה טובה. כנ"ל לגבי כלל. אין כזה דבר "עושים בעיות בהחזרים". כנראה ששמעת מלקוח ספציפי אשר היה מאוכזב מהנושא, אך האם אתה יודע מאיזו סיבות? אולי הוא דרש דברים אשר לא מכוסים בפוליסה? אולי הוא לא הביא את המסמכים הדרושים לקבלת החזר? אני אף פעם לא מסיק מסקנות משמועות. בכל מקרה, תוכלי לפנות אליי ישירות במייל ואמליץ לך על אלטרנטיבה. בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל