ביטוח רפואי לקשיש בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/05/2006 | 23:10 | מאת: קנדי

שלום, אנו גרים בקנדה (טורונטו) ורוצים להזמין קרוב ישראלי בן 78 לביקור ממושך (חצי שנה עד שנה). איזה ביטוח רפואי ניתן לארגן במקרה זה? האם עדיף לקנות ביטוח מישראל או מקומי? האם ניתן לכלול החמרת מצב קיים בביטוח? בתודה מראש.

27/05/2006 | 20:43 | מאת: יריב אבני

קנדי שלום. להלן תשובותיי לשאלותיך: 1. ביטוח נסיעות לחו"ל. 2. אין לי מושג מה מכסה ביטוח מקומי, מה עלותו, ומהם תנאיו ולכן אינני יכול להשיב על שאלתך. אם תפרטי אולי אוכל לנסות להשיב. 3. פני ישירות אליי במייל ואעזור לך לבדוק הנושא, בברכה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל