איזה ביטוח בריאות לעשות?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/05/2006 | 14:53 | מאת: ליאור

אני נשוי+1. אני מאוד מבולבל. בירצוני לעשות פוליסת ביטוח בריאותית. לאחר מספר פגישות עם סוכני ביטוח ויועצים הפכתי למבולבל יותר. אנני מעוניין בתשלום גבוה חודשי אולם בירצוני לרכוש פוליסה טובה ואיכותית שתכיל בתוכה את כל הפרמטרים אשר חסרים לי כיום. הננו חברים במכבי זהב. אודה על כיוון ויעוץ היות שבירצוני לרכוש פוליסת בריאות בזמן הקרוב.

18/05/2006 | 05:02 | מאת: יריב אבני

ליאור שלום. ישנן פוליסות רבות בשוק, כולן טובות. לכל מוצר יתרונות וחסרונות מול מתחריו. כל סוכן ביטוח ימליץ על המוצרים עמם הוא עובד. הפורום עסק רבות בשאלות מהסוג הזה, תוכל לדפדף בין דפי הפורום ולהתרשם מהתשובות ומהתגובות לנושא. אשמח לעזור לך אישית בבחירת מוצר ראוי. תוכל ליצור עמי קשר ישירות במייל. בברכה, יריב

22/05/2006 | 18:26 | מאת: אייל שוורץ

אני מציע לך לבדוק ב-5555555 בגלל שהם חברה שעובדת מהטלפון יש להם מחירים טובים, וניתן בפשטות לבדוק מחירים, ואת מהות הפוליסה. אם אתה רוצה אתה יכול לראות נתונים בעצמך באתר שלהם.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל