ביטוח חו"ל לחולת קרון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

11/03/2006 | 15:59 | מאת: מרלית

שלום, אני בת 21 ולפני שנה וחצי התחילו לי סימנים של מחלת הקרון. בכוון שהמחלה כל כך קלה אצלי הצליחו לוודא שזאת המחלה רק לפני חדשיים בערך. לפני איבחון זה לא יכלו לתת לי תרופות למחלה. התרופות שניתנו לי הן התרופות הכי קלות שנתנות למחלה (רפסאל). מצבי נשאר יציב מרגע תחילת התסמינים ולא אושפזתי עקב המחלה. ולשאלתי: אני טסה לחו"ל בעוד כשבוע למשך חצי שנה למזרח. ניסתי לבטח את עצמי אבל נתקלטי בשתי בעיות: אני לא לקוחת את התרופות שלי במשך חצי שנה רצופה ואני רוצה לטוס ליותר משלושה חודשים. תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא ביטו"ח או לתת לי דרכי שיכנוע לחסברות הביטוח?

14/03/2006 | 18:23 | מאת: יריב אבני

מרלית שלום. שלחתי לך ישירות למייל טלפון של בחורה שתנסה לעזור לך. בהצלחה יריב

14/03/2006 | 18:23 | מאת: יריב אבני

מרלית שלום. שלחתי לך ישירות למייל טלפון של בחורה שתנסה לעזור לך. בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל