ביטוח בריאות פרטי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/03/2006 | 16:38 | מאת: יואב

אני שוקל אם לרכוש ביטוח בריאות פרטי. אני בן 30 ויש לי מכבי מגן זהב. האם יש צורך בביטוח בריאות פרטי ואם כן מדוע? האם יש כל מיני סוגי ביטוחים ואם כן איך אדע מה מתאים לי? לאילו דברים עלי לשים לב כשאני מקבל הצעה מחברת ביטוח ואילו שאלות עלי לשאול ?

10/03/2006 | 01:27 | מאת: ניר

היי!!! קודם כל תיתן לי להחמיא לך על עצם ההתענינות יש הרבה אנשים שאינם שואלים והם לא יודעים כמה ביטוח זה חשוב ולעיננו ביטוח הבריאות זה הביטוח החשוב ביותר מבין הביטוחים כיום אנחנו מעדיפים ומשקעים עשרות אלפים בביטוחי הרכב שלנו אבל בנו אנחנו למעשה לא משקיעים כלום זואת אומרת שמה שחובה אנחנו עושים ואת המקיף לא עושים כי הרכב יותר חשוב מהבריאות שלנו אבל אין לחשוב בצורה כזואת פרימיטיבית. כיום שירותי הבריאות בארץ על סף קריסה בשל המחסור הרב במשאבים לכן אנחנו באים ואומרים שהביטוח המשלים הוא ביטוח טוב כשלעצמו כי יחסית משלמים מעט ומקבלים יחסית הרבה כיום מה שצריך שה לא להוציא כסף סתם הרי יש לך ביטוח משלים וזה מצוין לא צריך עוד ביטוח בנוסף למה שיש צריך להשלים לביטוח המשלים חוסרים ומה זואת אומרת משלים למשלים שיעלה זול ויתן את המענה הטוב ביותר מבחינת המבוטח בשעת צרה אם ברצונך לשמוע עוד פרטים אנא פנה אלי במייל והשאר לי את פרטיך ותוך זמן קצר תענה....המייל [email protected] אשמח ליעץ לך ולכוון אותך אני עוסק אך ורק בתחום זה (בריאות) ומציאת פיתרונות זולים וטובים למבוטח בברכה ניר עזריה יועץ ביטוחי בריאות חיים

10/03/2006 | 19:59 | מאת: יריב אבני

יואב שלום. אל תשקול לערוך ביטוח...... ערוך אותו, ובהקדם האפשרי. מעל דפי הפורום הקודמים תמצא תשובות מפורטות לשאלתך, ולכן לא אחזור על הכל למעט, ציון העובדה שעליך לבחור סוכן מקצועי אשר ילווה אותך בשעת צרה, ורכישת ביטוח בחברה גדולה ומוכרת ( פניקס, מגדל, הראל, כלל, מנורה). אל תערוך ביטוח בחברה קטנה ולא מוכרת. בסופו של דבר, הכיסויים דומים בין חברות הביטוח. שים דגש על כיסוי ניתוחים בחו"ל באופן מלא ולא עם התניה למרכזים בהסכם או עלות מעט גבוהה מהעלות המשולמת בארץ.כמובן שהשתלות איברים ותרופות שלא בסל, הכרחי. אשמח לעזור , תוכל לפנות אליי ישירות במייל. יריב

10/03/2006 | 20:00 | מאת: יריב אבני

יואב שלום. אל תשקול לערוך ביטוח...... ערוך אותו, ובהקדם האפשרי. מעל דפי הפורום הקודמים תמצא תשובות מפורטות לשאלתך, ולכן לא אחזור על הכל למעט, ציון העובדה שעליך לבחור סוכן מקצועי אשר ילווה אותך בשעת צרה, ורכישת ביטוח בחברה גדולה ומוכרת ( פניקס, מגדל, הראל, כלל, מנורה). אל תערוך ביטוח בחברה קטנה ולא מוכרת. בסופו של דבר, הכיסויים דומים בין חברות הביטוח. שים דגש על כיסוי ניתוחים בחו"ל באופן מלא ולא עם התניה למרכזים בהסכם או עלות מעט גבוהה מהעלות המשולמת בארץ.כמובן שהשתלות איברים ותרופות שלא בסל, הכרחי. אשמח לעזור , תוכל לפנות אליי ישירות במייל. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל