השלמת חיסון צהבת B תוך כדי נטילת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/02/2006 | 11:55 | מאת: מיכל עוז

שלום לכם, ביום רביעי הבא אני עתידה לטוס לתאילנד לחודש ימים. כבר הייתי במשרד הבריאות ת"א ועשיתי שם את החיסונים הנדרשים אלא שביום ראשון הקרוב, אני אמורה להגיע להשלמת חיסון צהבת B-2. הבעיה היא, שבתחילת השבוע חליתי בדלקת גרון ולכן אני נוטלת אנטיביוטיקה (מוקסיפן 500 מ"ג) עד יום שבת. השאלה שלי- האם ניתן לעשות חיסון בהתחשב בעובדה שרק סיימתי אנטיביוטיקה? אני לא רוצה פשוט להגיע לשם רק כדי להיווכח שבאתי לחינם, ולצערי אין תשובה אצלם משעות הבוקר. אשמח לתשובה בהקדם, תודה ויום טוב, מיכל

17/02/2006 | 08:54 | מאת: יריב אבני

מיכל שלום. הפורום עוסק בביטוח ולא בחיסונים . עליך לפנות עם שאלתך לרופא. נסיעה מוצלחת יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל