עישון וביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/12/2005 | 23:03 | מאת: משה ב

שלום וברכה! האם אדם המעשן סיגריה אחת באירוע חברתי או סיגריה פעם בשבוע, נחשב כמעשן על פי הגדרות חברת הביטוח לחילופין מהי הגדרת מעשן/לא מעשן שבטפסים? תודה מראש

14/12/2005 | 16:37 | מאת: יריב אבני

משה שלום. אין חוק או תקנה קבועה לכל חברות הביטוח. כל חברה מחליטה לעצמה. בדיוק כמו שיש חברת ביטוח אשר מבחינתה מי שלא עישן 5 שנים מוגדר כ"לא מעשן" ויש חברה אשר מתנה זאת רק ב 3 שנים. המלצתי לך, להצהיר אך ורק אמת!! חברות הביטוח מכירות את מונח ה SOCIAL- SMOKERS, אלו המעשנים באירועים חברתיים בלבד, וניתן לנהל עמה מו"מ ולדרוש הגדרתם כ"לא מעשנים". והכי חשוב, אם חברה אחת לא מסכימה, פנה לחברה אחרת.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל