שלום רב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/12/2005 | 18:45 | מאת: משפחת שוקרון

ברשותך יריב יש לי 2 שאלות 1. אנחנו זוג פלוס שני ילדים אשר טסים בחודש ינואר לטיול בארצות הברית למשך 5 חודשים . מהי חברת הביטוח שהינך ממליץ לנו מנסיונך ? 2. כאשר בעבר היינו משכירים רכב בארצות הברית תמיד היינו צריכים להוסיף סכום גבוהה לחברת ההשכרה ואילו לקוחות אמריקאים בעלי כרטיס אשראי אמריקאי לא צריכים לשלם ביטוח כמונו , מהן האפשרויות העומדות לפנינו בעניין השכרת רכב ? בברכה ותודה רבה משפחת שוקרון

14/12/2005 | 16:41 | מאת: יריב אבני

משפחת שוקרון שלום. רב הפוליסות המשווקות הן פוליסות ראויות. מומלץ לא להסתפק במוצר הסיסי, אלא להרחיב מלכתחילה את גבולות אחריות הפוליסה תמורת תוספת פרמיה . חובה להצהיר אמת בהצהרת הבריאות, ע"מ לא להיתקל בבעיות בהמשך. חברות מומלצות, הראל, דויודוף סוכנות לביטוח, כלל. לעניין השכרת הרכב, אינני מתמצא בנושא. נסיעה מוצלחת, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל