תרופות בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/12/2005 | 21:11 | מאת: danielef

אני לא יודעת אם זה הפורום אבל אני אלך על זה בכל זאת. אני חולת אפילפסיה (לא ממש מאוזנת אבל חיה עם זה) ואני רוצה לעבור לחו"ל (מקסיקו אם זה ממש מעניין אותכם). הבעיה היא, איך אני אשיג את התרופות שם? אני צורכת על בסיס יומיומי וצריכה מרשמים ואם אני עוברת לשם אין לי קופת חולים או גוף כלשהו שיתמוך בי. מה אני עושה במקרה שכזה?

09/12/2005 | 18:25 | מאת: יריב אבני

דניאל שלום, צר לי אך אין פתרון לבעיה זו, את לא יכולה "להנות" משני העולמות, אבל אם תמשיכי לשלם בארץ ביטוח לאומי וחוק ביטוח בריאות, תוכלי לבקש מהרופא להנפיק לך מרשמים ולהשאיר את כרטיס הקופה בידי מי שיוכל לשלוח לך את התרופות לחו"ל.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל