ביטוח רפואי בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/11/2005 | 18:17 | מאת: זיו קרן

שלום רב . שאותי הן : א) בזמן שהייה בחו"ל למספר שנים מדוע חשוב להמשיך ולשלם לקופת החולים בארץ? ב) האם יתכן מצב שבחוזרי מחו"ל לאחר מספר שנים לא אצליח להתקבל כמבוטח אצל אף אחת מהקופות מפאת סיבות כמו גיל או רקע בריאותי ? ג) מדוע אין דרך להבטיח כי במקביל להמשך תשלומי הבריאות לקופ"ח הקופה "תתאמץ" מעט עבורי ותובטח אספקת התרופות אותן אני נוטל באופן קבוע? או לחילופין תאפשר להצטייד בתרופות למשך שנה שלמה ולא 4 חדשים כמקובל כיום ?

06/12/2005 | 09:32 | מאת: לזיו

א. - http://www.btl.gov.il/btl_indx.asp?name=bi_world&type=d ב. - למיטב ידיעתי, על פי חוק ביטוח בריאות ממלכתי, כל קופה חייבת לקבל אותך, בלי קשר לגיל או למצב רפואי. כדי להיות סמוך ובטוח תשאל בקופות עצמן.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל