ביטוח רפואי לישראלי בזמן ביקור מולדת

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/11/2005 | 18:49 | מאת: ראובן

בתי (ישראלית) נמצאת בארה"ב שש שנים (בשלוש השנים האחרונות היא סטודנטית) ומגיעה לביקור מולדת לשלשה חדשים. האם ניתן לסדר לה ביטוח רפואי (לה לבעלה ולבנה) בקופת חולים בארץ לתקופה זו?

21/11/2005 | 17:08 | מאת: יריב אבני

ראובן שלום לא ניתן למיטב ידיעתי לערוך ביטוח בקופ"ח לתקופה זו אבל ניתן לערוך ביטוח רפואי כמו ביטוח נסיעות לחו"ל כ"תייר". עלות סביב ה 1.5$ ליום.

21/11/2005 | 19:49 | מאת: ראובן

תודה. בדקתי בקופ"ח כללית. אכן הם מוכנים להעניק שירותים רפואיים לאדם שאינו רשום בקופה ולא משלם דמי חבר או ביטוח לאומי במסגרת ביטוח לתקופה קצרה (3 חדשים) בעלות של 1.55 $ ליום, לאדם. לא ברור לי מה מכסה (או מה לא מכסה) ביטוח זה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל