ביטוח בריאות לשנה באמריקה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/10/2005 | 20:57 | מאת: שוש

אשמח לקבל הצעה וחו"ד של חברת הביטוח הטובה ביותר לביטוח לשנה לאמריקה , אני חברה בקופ"ח מאוחדת , האם כדאי לי לעשות את הביטוח דרכם או דרך חברת ביטוח אחרת ? מה הם נותנים ומה אחרים ייתנו ועוד שאלה איך מקבלם מרשמים לתרופות קבועות כמו ללחץ דם או הורמונים

25/10/2005 | 12:58 | מאת: אייל קרמר

שלום שוש, לטעמי, דייויד שילד היא אחת מהפוליסות הטובות ביותר (בייחוד לנשים), גם אם היא יקרה - היא שווה. תוכלי לקרוא את תנאי הפוליסה, לקבל הצעת מחיר ותשובות כמעט לכל שאלותייך באתר שלהם: http://www.davidshield.com/ ובמוקד טלפוני שהם מפעילים. לגבי תרופות, או שיוצאים מהארץ עם מלאי מספיק, או שמתייעצים עם רופא על תרופות מקבילות בארה"ב או שמבקשים מקרובים/חברים לשלוח אחת לתקופה באמצעות חברת שילוח/דואר. נסיעה טובה.

25/10/2005 | 20:09 | מאת: יריב אבני

שוש שלום. יש למיטב ידיעתי שני גופים מובילים בתחום ביטוחי שהות ארוכה בארה"ב לתושבי ישראל. "דיווידשילד". "דוידוף" סוכנות לביטוח. לשתיהן מוצרים רחבים ומקיפים. דאגתי לבקשתך לכך שתפנה אליך נציגת "דוידוף" לצורך קבלת הצעה. לשאלת השניה, ניתן לקחת מלאי מהארץ או לשלוח מהארץ במשלוח מהירים ( פדקס, DHL וכו') לעניין הורמונים, אני לא מאמין שתיהיה לך בעיה לרכוש אותם בארה"ב, אבל אם את מעדיפה מוצרים מהארץ, שיטת המלאי עובדת גם במקרה זה. נסיעה מהנה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל