השמטת פרטים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/10/2005 | 21:39 | מאת: שלום

עברתי תאונת דרכים. בדיווח הראשוני הן לחברת הביטוח והן לביטוח הלאומי לא צוינו כל הפגיעות שהיו לי (חלק הופיעו לאחר מכן וחלק לא נראו משמעותיות בזמנן וחלה הרעה בהן). בידי אישורים רפואיים על הפגיעות הללו, אך חלקן לא הופיעו בתעודת המחלה הראושנה מהרופא מאותן סיבות שצוינו לעיל. האם ניתן לקבל הכרה מביטוח לאומי על הפגיעות הנוספות הנ"ל ולתבוע את ביטוח החובה בגין אותם פגיעות?

21/10/2005 | 16:55 | מאת: יריב אבני

שלום שלום. זוהי שאלה אותו יש להפנות לעו"ד העוסק בתחום, על פניו, לא נראית לי כל מניעה לתבוע כל נזק הנובע מהתאונה- גם אם התגלה בשלב מאוחר יותר , ולא בזמן הפינוי הראשונה,אבל זאת רק דעתי האישית, אינני יודע מה קורה הלכה למעשה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל