ביטוח לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/10/2005 | 09:19 | מאת: טל

אני מעוניינת לבטח את אימי לצורך נסיעה לחו"ל. אימי עברה לפני כחודשיים אירוע מוחי קל ומצבה בסדר ויציב. אשמח אם תוכל להפנות אותי לחברות ביטוח אשר כן יוכלו לבטחה לצורך הנסיעה

13/10/2005 | 02:09 | מאת: מורן

טל, שלום באופן כללי, תקנות הפיקוח על עסקי הביטוח מגדירה כיסוי להחמרה למחלה קיימת רק אם הארוע התרחש בפרק זמן ארוך מ-6 חודשים טרם מועד הנסיעה. במילים אחרות, ארוע מוחי נוסף או בעייה רפואית שפרצה בזמן הטיול שקשורה לארוע לא יכולה להיות מכוסה בביטוח לנסיעה לחו"ל. לגבי ארועים אחרים, הדבר תלוי בגילה של אימך. בכל מקרה נראה לי נכון להפנות אותך לקישור הבא בנושא: http://www.gilhazahav.co.il/?showfullnews=234 בברכת נסיעה טובה מורן

15/10/2005 | 11:38 | מאת: יריב אבני

טל שלום. חברות הביטוח לא יכסו את הבעיה הספציפית. למיטב ידיעתי אין לנושא פתרון. האחריות היא על הנוסע/ת. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל