חידוש סוכנויות לביטוח בע"מ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

07/10/2005 | 22:35 | מאת: דילן

סוכנות הביטוח "חידוש" אכן עשתה לבני ביטוח נסיעות לחו"ל לאחר טיפולי הקרנות וזאת לנסיעה בת חודש וחצי למזרח הרחוק . כעת, בני רוצה לטוס לאוסטרליה ולניו זילנד לתקופה ארוכה של עד שנה וסוכנות הביטוח "חידוש" טוענת שאין לה אפשרות למכור ביטוח (כולל הרחבה לסרטן) לתקופה כזאת. מה עושים ? האם אתם יודעים מי מוכן לבטח חולי סרטן בחו"ל לתקופה של שנה ??? דילן

19/11/2005 | 15:11 | מאת: רוני דויד

אני רכשתי מחברת הביטוח חידוש ביטוח חו"ל כולל הרחבה לסרטן למשך 30 יום. אחר כך, הם הסכימו להאריך לחודש נוסף ואחר כך לעוד חודש. סה"כ, הייתי מבוטח בחו"ל 3 חודשים, כולל ההרחבה של החמרת מחלת סרטן קיימת.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל