מה עליי לעשות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/10/2005 | 08:27 | מאת: עינת

הייתי אמורה להגיע לקפריסין ביום מסוים ובתאום מדויק עם מרפאת פוריות בקפריסין שם המתינו לי עם עוברים מופרים להחזרה. הזמנתי כרטיסי טיסה ישירות באל על הלוך חב' קפריסאית חזור אל על,בכל התנהל ע"י אל על.בשדה תעופה טירטרו אותי מפה לשם לא ידעו היכן הכרטיסים ממתינים לאחר צעקות ובלגן משהוא הואיל לחפש ומצא את הכרטיסים.אבל בינתיים פיספסתי את הטיסה.מה עושים?

02/10/2005 | 18:30 | מאת: אייל קרמר

שלום עינת, כמו אוטובוסים - תמיד יש מטוסים נוספים שממריאים אחרי זה ש"ברח"......... :-) לעצם העניין, אין ספק שזה מחדל של חברת התעופה והיא צריכה לשאת בכל עלויותיך. הכי חשוב - שתהיה שנה פוריה....... בהצלחה!! חג שמח ושנה טובה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל