ביטוח נסיעות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/08/2005 | 22:24 | מאת: מירלה

רציתי מאוד לדעת אם אוכל לטוס לחו"ל אף על פי שעברתי ניתוח לפני ארבעה חודשים או שאני מוגבלת בבטוח רק לניתוח הספציפי שנותחתי אודה לכם על תשובתכם המהירה

25/08/2005 | 17:39 | מאת: יריב אבני

מירהלה שלום. מבחינת רפואית לעניין הגבלה לטיסה, פני לרופא המטפל. מבחינה ביטוחית, יש למלא הצהרת בריאות ע"מ לקבל את תגובת חברת הביטוח לאופן אפשרויות הביטוח, הכל תלוי בסוג הניתוח, וברקע הבריאותי הכללי. תיתכן הגבלה למצב הקיים וייתכן גם כיסוי מלא תמורת תוספת פרמיה, הכל כאמור תלוי בסוג הניתוח. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל