ביטוח בריאות לנסיעה לחו"ל לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/08/2005 | 23:39 | מאת: ג'ני

לפני שנה+ בעלי שבר את הרגל (באזור העקב) ועבר ניתוח בו הותירו ברגלו מספר ברגים ופלטינות. כפי שהומלץ לו, לאחרונה עבר בעלי ניתוח להוצאת הברגים (אין בהם צורך עוד). שאלתי - אנחנו רוצים לטוס לחופשה בזמן הקרוב, האם תהיה בעיה לעשות ביטוח כזה? האם יש תקופת זמן לאחר ניתוח בה לא ניתן לעשות ביטוח? (שמעתי פעם שלאחר ניתוח במשך חצי שנה אי אפשר לעשות ביטוח נסיעות לחול - האם זה נכון?) תודה

28/08/2005 | 12:33 | מאת: יריב אבני

ג'ני שלום. להלן תשובתה של לאה אשר יכולה לנסות לעזור לך: שמי לאה אגבי ואני אחראית מכירות בתחום הביטוחים הרפואיים לחו"ל. לפי מה שהבנתי משאלתך, מצבו של בעלך יציב ותקין ואין שום צורך בלקיחת תרופות או ניתוח נוסף למיטביו ידיעתכם. באפשרותי לשלוח אליכם הצהרת בריאות שעל בעלך למלא ולחתום. ברגע שאקבל את ההצהרה בחזרה, אעביר אותה לידי חתם רפואי מוסמך בחברתנו אשר יאשר את כניסתו לביטוח בתנאים כאלו או אחרים, רק לאחר החלטתו, אוכל להגדיר באופן ברור יותר מהם הכיסויים המלאים אשר אוכל לספק לבעלך בכל הקשור לניתוח שעבר ומהי העלות ליום ביטוח. אשמח אם תוכלי ליצור עמי קשר באמצעות אי מייל לכתובתי: [email protected] אנא צייני באי מייל שהגעת מאתר "דוקטורס" ואשלח לך בחזרה את הטפסים למילוי והסבר תמציתי על הפוליסה המתאימה לבעלך. בברכה, לאה אגבי- דוידוף סוכנות לביטוח.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל