מחלה אצל עצמאי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/08/2005 | 13:37 | מאת: לילך

ליריב שלום בעלי בן 35 עצמאי. לפני כשבועיים קיבל אירוע מוחי והיה מאושפז כ- 12 יום. השבוע חזר לעבודה אך לפחות שעות. האם יש לנו מה לעשות בנידון מבחינת ביטוח? לילך.

22/08/2005 | 04:32 | מאת: יריב אבני

לילך שלום. איחולי בריאות- קודם כל. האם בעלך מבוטח בביטוח פרטי? איזה סוג? לכמה שעות חזר לעבוד? לצורך תשובה עניינית , יש לפרט ככל הניתן. בברכה, יריב

22/08/2005 | 09:04 | מאת: לילך

יריב שלום תודה. בעלי מבוטח בביטוח חיים ללא סעיף רפואי מלבד אובדן כושר עבודה. הוא חזר לעבודה ובמקום לעבוד עד הערב (כמו שהיה רגיל), הוא עובד כ- 7 שעות בלבד כאשר הוא מוגבל מכיוון שהוא משתמש בכדורים מדללי דם ויש חשש לפציעה. לילך.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל