מלרון כטיפול ולא כמניעה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/08/2005 | 19:42 | מאת: קובי

שמעתי על תרופה נגד מלריה בשם מלרון, הבנתי שניתן לקחת את המלרון כטיפול כשנדבקים במלריה. אני עומד לטוס לסין ואשהה באיזור יונאן כשבועיים ואני שוקל לא לקחת שום תרופה. השאלות שלי הם: 1. האם זה כדאי בכלל לקחת את הסיכון? 2. האם המלרון טוב כטיפול ובמה זה כרוך? אני צריך ללכת לבית חולים או שמספיק לקחת את הכדורים? 3. איך יודעים שצריך לקחת את הכדורים אם נדבקים? צריך להתאשפז? 4. אם אני נדבק המלריה נשארת לי בגוף כל החיים? אני דיי מתלבט בעיניין, תודה רבה על העזרה, קובי.

20/08/2005 | 16:21 | מאת: יריב אבני

קובי שלום. פורום זה עוסק בביטוח. אין בידי את המידע הנחוץ לך לעניין המלריה. נסה להתייעץ בפורום אחר או לפנות למומחי רשת החנויות למטייל אשר יוכלו לעזור בנושא אולהפנותך לגורמים המתאימים. נסיעה מהנה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל