ביטוח רפואי בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

17/08/2005 | 15:43 | מאת: נמצאת בחרדה

נסעתי עם בעלי לשנה לקפריסין במסגרת עבודתו. לפני שנסענו גילינו שאני בהריון. החברה שבעלי עובד בה מבטחת אותנו בדיוויד שילד. והתברר לי שאין כל כיסוי להריון (הם מבטחים רק שנה אחרי תחילת הביטוח). את הבדיקות והלידה אני עושה/ יעשה בארץ. אך בעייתי היא אם יתפתח אישזהו מקרה חירום. אישפוז שלי, לידה בטרם עת ופגות. אין כיסוי למקרי חירום בעקבות הריון. זה יכול להגיע לסכומים שלא נוכל לעמוד בהם. האם יש איזשהי חברת ביטוח, או פוליסה שמבטחת מקרה חירום עקב הריון? תודה רבה ליאת

17/08/2005 | 21:59 | מאת: יריב אבני

שלום רב. צר לי אך לא מוכר לי פתרון ביטוחי מספק לבעייה אותה העלית . אבל כמיטב ידיעתי קפריסין היא במרחק של כשעה טיסה. אם חו"ח יקרה מצב שכזה, תוכלי תמיד לטוס לארץ בין אם בטיסה סדירה ובין אם במטוס פרטי. יש הרבה טייסים פרטיים על הקו הזה וכן "אמבולנס מעופף". המשך טיפול תמיד ניתן לקבל בארץ ולכן חשוב לשמור על התשלום לקופ"ח ולחוק ביטוחו בריאות באמצעות ביטוח לאומי. לעניין חרדת הלידה, הייתי מתכנן חזרה זמנית לארץ החל משבוע 34, ע"מ ללדת בארץ. אלו עצות ידידותיות בלבד, ולא "עצות מקצועיות". בהצלחה יריב

18/08/2005 | 17:09 | מאת: נמצאת בחרדה

24/08/2005 | 11:48 | מאת: קייטי

אל תוותרי ותמצאי פתרון לבעיית הביטוח. אל תסמכי על כך שזו רק שעה טיסה. כשקורה מצב חירום בהריון שעה טיסה (אם בכלל מותר לטוס) פלוס הזמן שיקח לארגן את אותה טיסה זה המון, המון זמן וסיכום חיים אדיר לך ולתינוקך. יריב, אני מבינה שאתה לא מכיר פתרון ביטוחי אבל ההצעה שלך עלולה לסכן את חייה או לגרום לה להוצאה כספית אדירה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל