חיסון נגד צהבת B

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/08/2005 | 21:47 | מאת: אפרת

שלום רב, עשיתי את החיסון הראשון לצהבת B לפני כארבעה חודשים, טרם עשיתי את השני. אני יודעת שהמנה השנייה צריכה להינתן לאחר חודש. מה ניתן לעשות במקרה כזה? האם עדיף להתחיל את תהליך החיסון מחדש ולהתעלם מכך שקיבלתי מנה ראשונה בעבר, או להמשיך את השני כעת? אודה על התייחסותך אפרת

17/08/2005 | 22:03 | מאת: יריב אבני

אפרת שלום. זהו פורום ביטוח. אין לי ידע בתחום החיסונים. פני למקום בו עשית את החיסון הראשון, אני משוכנע שהם ייעצו לך בצורה הטובה ביותר. תוכלי לפנות לייעוץ בנושא גם במרכזי "למטייל". בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל