שבר ביד בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/08/2005 | 13:21 | מאת: דן

שלום רב, רציתי להתייעץ איתך בנושא ביטוח חו"ל שנעשה בכללית. דודתי נסעה לורנה עם ביטוח של קופ" כללית. שם היא נפלה וקיבלה מכה חזקה ביד, היא לא הסכימה בשום אופן לפנות לרופא וסבלה כאבים חזקים עד שחזרה לארץ (זה קרה ביום השני לטיול - מתוך 5 ימים), מיד עם נחיתתה בארץ היא פנתה לקופ"ח ומשם לאחר צילום בו הסתבר שהיא שברה את היד היא נשלחה לבי"ח ושם גיבסו לה את היד למשך 5 שבועות. כיום הורידו לה את הגבס והיא נשלחה לטיפולי פיזיוטרפיה. דודתי פנסיונרית שגרה לבד. האם יש אפשרות לתבוע במשהו את הביטוח?, מה דעתך? בברכה, דן

14/08/2005 | 22:08 | מאת: אייל קרמר

שלום דן, מאחר ולפי סיפורך לא היו לדודתך הוצאות כספיות כלשהן, ומאחר ולמזלה הרב לא נותרה לה נכות כלשהי - התשובה לשאלתך היא שלילית.

15/08/2005 | 20:04 | מאת: יריב אבני

דן שלום. אינני מבין על מה אתה רוצה לתבוע. ביטוח הנסיעות לחו"ל אותו רכשה דודתך, מכסה הוצאות בחו"ל. לא היו לדודתך הוצאות שכאלו, ( ואף בארץ לא היו לה הוצאות ). לכן, אין כל עילת תביעה לדעתי. בריאות יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל