החרגה בביטוח בריאות פרטי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/08/2005 | 16:25 | מאת: שירה

שלום, התקבל אצלי הממצא: שינויים ספונדילוטיים עם זיזים קדמיים בחוליות אמצעיות ותחתונות האם סביר שתהיה החרגה של הגב או חלק מהגב בעקבות ממצא כזה? במידה וארצה לעשות ביטוח בריאות פרטי? בתודה שירה

14/08/2005 | 22:02 | מאת: אייל קרמר

שלום שירה, כן בהחלט.

15/08/2005 | 20:06 | מאת: יריב אבני

שירה שלום. בביטוחים ( בביטוח רפואי בפרט), כל בעיה רפואית אשר קיימת למבוטח טרם הצטרפותו לביטוח ועד90 יום לאחר התחלת הביטוח לא מכוסה. איניי רופא, אך מעצם הגדרת את הנושא כ "מימצא" אני מסיק שאכן תיהיה החרגה זו או אחרת בפוליסה- ובצדק. יש לנסות ולמקד את הבעיה ככל שניתן. בהצלחה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל