ביטוח בריאות לנסיעה לחו"ל לאחר אישפוז

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/08/2005 | 08:15 | מאת: יגאל

הייתי מאושפז לפני חודש בבי"ח עקב פריקרדיטיס (ויראלי) וכעת אני בריא לחלוטיןץ חברות ביוח נסיעות מגבילות את הביטוח לכל מה שקשור באישפוז. היכן יש אפשרות לעשות ביטוח ללא הגבלה כזו

13/08/2005 | 03:17 | מאת: אייל קרמר

שלום יגאל, לצערי איני איש בשורות. כל חברות הביטוח אינן מכסות אירועים שקרו בגין סיבה שבגללה אושפז המבוטח סמוך לנסיעה.

26/08/2005 | 22:49 | מאת: rami

עברתי ניתוח בקע במיפסעה מה בקשר לבטוח רפואי לנסיעה לחול

15/08/2005 | 20:08 | מאת: יריב אבני

יגאל שלום. אינני יודע באיזו בעיה מדובר, אך אם מדובר בבעיה פעוטה - גם לך כנראה אין חששות להישנות המקרה.. בכל מקרה, חברות הביטוח אכן מערימות קשיים בנושא זה, נסה ליצור עמי קשר ישירות במייל ואנסה לבדוק אם ניתן לעזור איכשהו. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל