חיסונים לתאילנד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/08/2005 | 21:09 | מאת: מיטל

שלום רב! שמי מיטל, אני בת 21.5. בסוף אוקטובר אני טסה לאוסטרליה לתקופה של חודשיים וחצי, לאחר מכן חודשיים וחצי ניו זילנד, ואח"כ חודש- חודשיים לתאילנד. לפי מיטב ידיעתי החיסונים שאצרך הם רק לתאילנד. השאלה שלי היא.. ידוע לי שבעת הגיוס שלי לצבא באפריל 2002, חוסנתי, אך אני לא זוכרת איזה חיסון. להערכתך, אילו חיסונים אני אצטרך לעשות, והאם יש לי אפשרות לברר עכשיו- שנה וחצי אחרי השחרור, איזה חיסון קיבלתי. אודה לך על תשובה.. מיטל

01/08/2005 | 21:16 | מאת: מיטל

יריב מתנצלת, לא שמתי לב שהפורום עוסק רק בענייני ביטוח. עימך הסליחה..

02/08/2005 | 20:04 | מאת: יריב אבני

מיטל שלום. אכן זהו פורום ביטוח, אבל אם תתפני לקופ"ח/ רופא המשפחה או רשת חנויות למטייל, אני משוכנע שתקבלי את כל התשובות לשאלותיך. נסיעה מוצלחת.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל