מאוחדת או מכבי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/07/2005 | 13:54 | מאת: רומיקה

שלום, בעלי חבר בקופ"ח מכבי ואילו אני במאוחדת - אנו מתלבטים מי יעבור ולאן... היכן ניתן למצוא השוואה בין השירותים והביטוחים השונים בקופות החולים (מכבי או מאוחדת) תודה

26/07/2005 | 22:47 | מאת: יריב אבני

רומיקה שלום. אינני מכיר השוואה עדכנית שכזו, בעבר היתה, אך עקב שינוי התקנונים מעת לעת של השב"נים, ההשוואות כבר אינן רלוונטיות. תוכלי להיכנס לאתר של כל קופה, באתרים מפורטים התקנונים והזכויות, שם תוכלי לאסוף אינפרמציה רצויה לצורך השוואה בנושאים שמעניינים אותך ספציפי. חשוב לדעת כי אין תשובה ברורה מן הסתם של "איזו קופה עדיפה"? לכל קופה יש את יתרונותיה אל מול חסרונותיה. בהצלחה, בכל מקרה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל