חיסונים לפני נסיעה להודו

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/06/2005 | 18:22 | מאת: המתעניינת

שלום רב! השאלה שלי היא לגבי החיסונים שיש לעשות אותם לפני טיול בהודו. אילו חיסונים? כמה זמן לפני הנסיעה צריך להתחיל? האם ניתן לעשות אותם דרך קופת חולים? האם זה כרוך בתשלום? תודה רבה על התשובה

01/07/2005 | 08:16 | מאת: יריב אבני

שלום למתעניינית. כאמור, זהו פורום העוסק בביטוח, אין בידי את התשובות לשאלותיך, כדאי להתייעץ ברשת חנויות "המטייל" להם ידע רב בתחום או עם רופא המשפחה. נסיעה נעימה

29/01/2007 | 10:02 | מאת: ניצה

אני נוסעת לעשרה ימים בלבד לרישיקש או ראג'יסטן אני מעדיפה לקחת סיכונים מאשר לקבל חיסונים על אילו חיסונים אני יכולה לוותר? איזה זהירות עלי לנקוט שם? ניצה

05/02/2007 | 20:37 | מאת: אבי

אני בן 50 ונוסע להודו בפברואר לשבוע. אהיה בניו דלהי ואולי אקח טיסה ליום לורנאסי. איזה חיסונים יש לקחת? אבי

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל