ביטוח חו"ל בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/06/2005 | 10:44 | מאת: אילה

שלום רב, אני מעוניינת בביטוח לחו"ל לשבועות 31-33. למי אוכל לפנות? תודה.

29/06/2005 | 23:12 | מאת: אייל קרמר

שלום איילה, ניתן לבטח הריון עד שבוע 32. אם רלוונטי עבורך, שילחי לי טלפון להתקשרות ואדאג שיחזרו אליך.

07/07/2005 | 14:31 | מאת: איריס

לא לוותר על תוספת הטסה רפואית בביטוח. לא לחסוך בביטוח !!! דרך אגב יש לחץ לא נעים בבטן במהלך הטיסה. כמ ווואקום שיוצרים על בקבוק מים. ואני עוד טסתי בשבוע 28. בכל מקרה גם דרך קו"פח וגם דרך סוכן הנסיעות תוכלי לקבל הצעה לביטוח. מה שחשוב בביטוח זה גם מתי את חוזרת באיזה שבוע תיהי. נסיעה טובה.

05/04/2009 | 10:37 | מאת: שינה

אני מנסה לעשות ביטוח הריון לשבועות 34-36, מישהו יודע על מי מבטח בשבועות כאלה? קצת מוזר שעין שיום המלצה לא לטוס עד שבוע 36 כולל, חברות התעופה אין להם ביעה (לחלקן...) ואף חברת ביטוח לא מבטחת....

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל