ביטוח רפואי בארה"ב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/06/2005 | 18:04 | מאת: נ' בת 21

שלום. אני נוסעת לשנה לארה"ב ויש לי כללית מושלם,האם הביטוח של כללית חו"ל מספיק בשביל שנה שם (בלי טרקים ומסעות...) או שיש אלטרנטיבות אחרות בנושא הביטוח. אם זו האופציה שאתם ממליצים עליה - רציתי לדעת אייך מתבצע התשלום? תודה.

21/06/2005 | 22:54 | מאת: אייל קרמר

שלום לך, הביטוח הרפואי של קופ"ח מתאים לנסיעות קצרות ולא לשהות ארוכה. "דייויד שילד" הוא לטעמי הביטוח הטוב (גם אם יחסית יקר) והמומלץ. אם תפני אלי ותשאירי פרטים להתקשרות אדאג שיחזרו אליך עם פרטים נוספים.

26/06/2005 | 21:02 | מאת: יריב אבני

נ' שלום. אכן דיווידשילד הוא פתרון טוב לנוסעים לארה"ב, אך ישנו פתרון טוב באותה מידה, אשר עולה פחות. מדובר בתוכנית של חברת פמי, אשר מספקת פתרון נסיעות לחו"ל גם לתקופות קצרות וגם לשהות ממושכת. תוכלי לפנות אליי ישירות ע"מ שאעזור לך בנושא.

23/07/2005 | 13:46 | מאת: רותם

תפני ל"כללית חול",הם בעלי ניסיון וינחו אותך.

07/03/2007 | 10:24 | מאת: משה

ביטוח נסיעות אני עושה כל כמה חודשים, כי אני נוסע כל הזמן לעבוד בארה"ב אני עושה ביטוח הראל אצל החברים מגוסייפ, הם אחלה אנשים מחירים זולים ואמינים http://www.gosafe.co.il

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל