ביטוח סיעודי של חברת מיגדל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/06/2005 | 14:18 | מאת: גדי

האם אתם יודעים איך אפשר לרכוש ביטוח סיעודי של חברת מיגדל? האם אתם יכולים לקשר לסוכן?

16/06/2005 | 23:18 | מאת: אייל קרמר

שלום גדי, ב - 144 יתנו לך את מספר המרכזיה של מגדל, ושם יתנו לך שם של סוכן סמוך לאיזור מגוריך. סתם מעניין, מכל חברות הביטוח למה אתה מבקש ביטוח סיעודי דווקא ב"מגדל"?

17/06/2005 | 09:17 | מאת: יריב אבני

גדי שלום. פנה אליי ישירות, אשמח לעזור. יריב

19/06/2005 | 00:47 | מאת: ניר

שלום גדי אני יועץ ביטוחי בריאות חיים גם של חברת מיגדל אתה יכל להשאיר לי את פרטיך במייל [email protected] אשמח לעזור לך ולהרכיב לך תוכנית שמתאימה לצרכיך בברכה ניר עזריה יועץ ביטוחי בריאות חיים

06/12/2007 | 09:06 | מאת: מלכה

ברצוני לשאול האם משיהו יודע לגביי הצעת מחיר לביטוח בריאות פרטי לתושב חוזר, אם אפשר לשלוח אלי למייל את התשובה .... תודה מלכה גזית...

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל