אחות בתשלום לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/06/2005 | 18:07 | מאת: יעל

שלום, בעוד שבוע וחצי אני אמורה לעבור ניתוח בהרדמה מלאה(בסביבות שעתיים) ואמרו לי שאני צריכה להיות תחת השגחה 24 שעות או לפחות באותו היום. אני מחפשת אחות שתהייה מוכנה באופן פרטי לקחת אותי במונית, ולהשאר איתי באותו היום עד 22:00 בלילה- במידת הצורך אולי להשאר את היום שאחרי. הייתי רוצה לדעת אם יש משהי שמוכנה לעבודה זו ? תודה רבה

13/06/2005 | 19:18 | מאת: אייל קרמר

שלום יעל, כמעט בכל בית חולים גדול יש סידור של אחיות פרטיות. במזכירות בית החולים או במזכירות המחלקה בה תהיי ישמחו לעזור לך. כאן זה לא המקום לחפש ...... שיעבור בקלות ובהצלחה.

17/06/2005 | 09:16 | מאת: יריב אבני

יעל שלום. על שירות אחיות פרטיות ניתן לקבל מידע בכל בית חולים.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל