נסיעה של שנה להודו ולמזרח הרחוק

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/06/2005 | 16:09 | מאת: starscraem

שלום רב, אני עוד מעט טס לשנה להודו משם אולי לעוד ארצות במזרח ורציתי לדעת איזה ביטוח הכי טוב לעשות?האם באמת יש כזה הבדל בין כל החברות ביטוח ואם כן מי הכי טובה?ומה אמור להיות כלול בו בכלל?האם שווה לקחת את התוספת של חילוץ והצלה? אשמח אם תהנו לי בפירוט המירבי כי מרוב כל החברות אני כבר לא יודע מה רוצים ממני... תודה רבה.

08/06/2005 | 16:22 | מאת: יריב אבני

starscraem שלום. שאלה זו נענתה פעמים רבות בפורום, תוכל לדפדף ולמצוא תשובה. תוכל לפנות ישירות גם אליי לצורך קבלת הצעה. בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל