ביטוח "השקעה בריאה"

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/06/2005 | 16:37 | מאת: רז

אני עשיתי לפני כמה שנים ביטוח / תוכנית חיסכון, על סכום חודשי מסויים. השאלה שלי היא האם הפוליסה שלי "השקעה בריאה" תמשיך להיות משולמת במקרה של אובדן כושר עבודה? אינני יודע כי בתדפיס השנתי שהגיע לאחרונה לא הורידו סכומים לאובדן כושר עבודה ואילו בפוליסה עצמה ראיתי שמצורף אליה נספח של אובדן כושר עבודה.

05/06/2005 | 19:56 | מאת: ניר עזריה

זה לא קשור עם מורידים לך בניפרד אובדן כושר עבודה את פשוט צריך לבדוק בפוליסה עם מצוין שיחרור מתשלום במיקרה של אובדן כושר עבודה אם תירצה יעוץ נירחב ומיקצועי תיפנה אלי במייל תשאיר את הפרטים ואחזור אליך. בברכה ניר עזריה יועץ ביטוחי בריאות/חיים

08/06/2005 | 16:13 | מאת: יריב אבני

רז שלום. ע"פ תנאי פוליסת השקעה בריאה של מגדל יש כיסוי "שחרור מתשלום פרמיה בגין אובדן כושר עבודה" תוקף כיסוי זה יפוג בהגיע המבוטח לגיל 65. הכיסוי הינו חלק מהפוליסה ולא מופיע בנפרד.כלומר עצם הורדת הפרמיה בגין תוכנית השקעה בריאה כולל את הכיסוי בפנים. יריב

19/11/2006 | 15:56 | מאת: קמחי ירוחם

אני קמחי ירוחם שלחתי לכם מיסמכם תאריך 10,11.06 לפידיון פוליסה חיסחון אישור דואר רשוםהוא 40152242 ניבדק האיים שלחו את זה מיתברר שכן וזה מונח הצלכם הבקש לבדוק כמה שיותר מהר לצורך טיפול מידי היום אנחנו 19.11.06 זה כבר היה צריך להיות בפעולה לשיחרור החיסחון נה לזרז את זה תודה קמחי ירוחם

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל