ביטוח לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

31/05/2005 | 21:43 | מאת: איריס

באיזו חברה ניתן לקבל את הכיסוי הטוב ביותר בתחום של ביטוח בריאות לחו"ל? מדובר בנסיעה של 10 ימים לאירופה. לגבי ביטוח ביטול - האם בנוסף להחזר כספי עבור כרטיסי טיסה, ניתן לקבל גם החזר על תשלום עבור דירה במקרה של חיוב בשיעור של 100% ?אם כן, באיזו חברה?

31/05/2005 | 22:31 | מאת: אייל קרמר

שלום איריס, הפוליסות של הראל, כלל, שירביט הן פוליסות טובות ומספקות. לגבי דירה, אני לא מכיר חברת ביטוח שמפצה בסכום כלשהו.

31/05/2005 | 22:39 | מאת: יריב אבני

איריס שלום. אינני מכיר את נושא פיצוי "דירה" עליו את מדברת. תוכלי לפנות אליי ישירות לצורך קבלת ביטוח רפואי מקיף לחו"ל , לחילופין ביטוח הנסיעות של הראל וכלל הן תוכניות טובות. יריב

05/06/2005 | 20:02 | מאת: ניר עזריה

היי איריס!!! אני סוכן ביטוח ומישרדי נותן שרות לביטוחי חו"ל אנחנו מעניקים את הביטוח הטוב ביותר במחיר הטוב ביותר אם תרצי לעשות השוואת מחירים ומוצרים תשלחי את פרטיך במייל ואצור איתך קשר. בברכה ניר עזריה יועץ ביטוחי בריאות חיים

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל