ביטוח בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/05/2005 | 05:44 | מאת: אור

אני מתגוררת בארה"ב ומשלמת גם קופ"ח בארץ. האם אני צריכה לעשות ביטוח רפואי כאשר אני מגיעה לביקור בארץ? אם לא- האם יש הגבלה מבחינת שבוע ההריון שבו אני יכולה לטוס? ואיזה ביטוח חל עלי בזמן הטיסה עצמה?

05/05/2005 | 21:47 | מאת: אייל קרמר

שלום אור, סיכון הריון בטיסה אינו מכוסה לעניות דעתי ע"י אף אחת מקופות החולים בארץ ו/או בחו"ל. סיכוני הריון בטיסה מכוסים בחלק מחברות הביטוח עד השבוע ה - 32 לכל היותר. לכל חברת תעופה יש ביטוח לנוסעיה - אני לא בטוח שתרצי להתמודד איתם באירוע אישי, שמובדל אלף אלפי הבדלות מול אירוע לכלל הנוסעים.... ביטוח נסיעות לחו"ל (בין אם בארץ ובין אם בחו"ל) עולה כסף אך שווה זהב!!!

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל