תשלום תכוף

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/05/2005 | 12:35 | מאת: שון

עד מתי אפשר לבקש תשלום תכוף מחברת הביטוח(אם הפגיעה בעבודה) יש סכומים מסויימים? אם הווכר הקשר הסיבתי לתאונה האם אני יכול לדרוש תשלום תכוף גם שעברו8 שנים?

01/05/2005 | 20:37 | מאת: יריב אבני

שון שלום. שאלתך מאד לא ברורה. אנא פרט נסיבות ועובדות ואז אנסה לענות. יריב

01/05/2005 | 21:33 | מאת: שון

אני אתחיל מההתחלה אני נפגעתי בתאונת דרכים בעבודה לפני 8 שנים רק היום ביטוח לאומי הכיר בפגיעה כפגיעת עבודה(טרם ניקבעו אחוזי נכות) אני בגלל מצבי זקוק לכסף האם אפשר לדרוש מחברת הביטוח של הרכב תשלום תכוף?ואחרי 8 שנים האם זה אפשרי? כי טרם ניסגר ההליך נגד חברת ביטוח הרכב תודה מראש

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל