ביטוח נסיעות לחו"ל - עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/04/2005 | 19:29 | מאת: קובי סורוז'ון

שלום רב, אנחנו מתכננים לנסוע לחו"ל בעוד כמה ימים. אנו מתכוונים לשכור רכב. לא הצלחנו למצוא חברת ביטוח אחת שעושה ביטוחים לתאונות דרכים בחו"ל. כלומר, אם חס וחלילה ישנה תאונת דרכים ואנחנו צריכים אישפוז בבית חולים מקומי בעקבות פגיעות פיזיות בנו. חברת השכרת הרכב - נותנת ביטוח רק על הרכב ( פגיעות גניבות וכד' ). חברת כרטיסי האשראי נותנת ביטוח רפואי לחול כתוצאה מתאונות - אך הובהר לנו חד משמעית שמדובר באישפוז כתוצאה מתאונה או חולי ולא כתוצאה מתאונת דרכים!!! אנחנו לחוצים בזמן, ואיננו יודעים לאיזה חברת ביטוח לפנות. האם קיים כזה סוג של ביטוח ? אם כן איזו חברה נותנת אותו? תודה מראש קובי

18/04/2005 | 20:21 | מאת: אייל קרמר

שלום קובי, בפוליסות הסטנדרטיות של חברות הביטוח, שנמכרות ע"י סוכני הביטוח, אין חריג של תאונות דרכים. אם תשלח לי מייל עם פרטיך, יחזרו אליך ממשרדי ויטפלו בך.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל