טיפול פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

17/04/2005 | 22:19 | מאת: כלנית

ליריב שלום, האם עקב דיכאון וטיפול תרופתי אצל פסיכיאטר לפני כמה שנים יכולה חברת הביטוח לסרב לעשות לי ביטוח חיים?

18/04/2005 | 12:19 | מאת: יריב אבני

כלנית שלום. חברת הביטוח יכולה להחליט מה שהיא רוצה! בפועל סביר להניח של ידחו את הצעתך לביטוח אלא רק יבצעו החרגה ו/או תוספת רפואית. כלומר, או שלא יכסו בעיות הקשורות לבעיות נפש / דכאון או שיגידו מכוסה אבל שלמי יקר יותר עקב סיכון גבוה יותר לחברת הביטוח. ייתכן גם שיהיה שילוב של השניים. הכל תלוי במסמכים רפואיים אותם מומלץ לצרף. דרך אגב, ייתכן גם וחברת הביטוח תקבל אותך בתנאים רגילים. הכל תלוי בחתם המקבל את ההחלטה בחברת הביטוח. יכול להיות שוני בהחלטה בין חברת ביטוח אחת לשניה. בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל