ביטוח מושלם בביח ממשלתי?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/04/2005 | 21:32 | מאת: אביחי

קרוב משפחתי מבוטח במושלם של כללית. הוא סובל מבעיה קשה ntus וכפי הנראה המקום היחידי שיכול להציע לו פתרון מתאים (לדעתו ודעתנו) הוא דוקא בי"ח ממשלתי מסוים ולא בי"ח של הככלית או שר"פ. השאלה האם הביטוח המושלם מכסה בצורה כלשהי פניה מסודרת לבי"ח ממשלתי שאינו שר"פ. האם התשובה משתנה כאשר הפניה היא פתאומית.

20/04/2005 | 04:33 | מאת: האגודה לזכויות החולה

שב"ן (הביטוח המשלים של הקופות) אינו מכסה ניתוחים וטיפולים בבתי חולים ממשלתיים ובתי חולים בבעלות הכללית. במקרה של אשפוז דחוף, על קופת החולים לכסות את עלות האשפוז בברכה, צוות האגודה לזכויות החולה www.patients-rights.org

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל