החזר מביטוח כללית מושלם

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/04/2005 | 17:59 | מאת: שירן

שלום ריב אבני, אני מבוטחת בביטוח כללית מושלם. עברתי ניתוח בבי"ח ולא ניצלתי את האפשרות לערוך את הניתוח על ידי רופא פרטי. האם האני זכאית להחזר כספי מהביטוח? מה גובה הסכום המוחזר? ולמי עלי לפנות [בכתב]? בתודה ובכבוד, שירן

19/04/2005 | 14:05 | מאת: יריב אבני

שירן, מצ"ב אינפורמציה מאתר כללית מושלם: http://www.clalit.org.il/mushlam/default.asp שם תוכלי לקבל את כל האינפורמציה הדרושה: בכללית מושלם ניתן לבחור את הרופא המנתח ולבצע את הניתוח במסגרת בית חולים פרטי בכללית מושלם ניתן לבצע ניתוחים בבתי חולים פרטיים וכן לבחור את המנתח שיבצע את הניתוח. שירותי כללית מושלם לניתוחים פרטיים ובחירת מנתח כוללים בין היתר: · אפשרות לביצוע ניתוחים בשר"פ מאושר על ידי משרד הבריאות · ביצוע ניתוחים בבתי חולים פרטיים · בחירת מנתח פרטי · הנחות נוספות לבחירת מנתח מרשימת המנתחים שבהסדר · הבראה לאחר ניתוח · אחות פרטית לאחר ניתוח כפוף לתנאי התקנון להחזרים - ראה נוהל הגשת תביעה נוהל הגשת תביעה עמית המעונין להגיש תביעה במסגרת חברותו ב"כללית מושלם", יצרף לחשבונית המקור את המסמכים הרפואיים הדרושים בהתאם לכיסוי במסגרתו מוגשת התביעה ויציין שם ומספר ת.ז. על גבי החשבונית או בדף מצורף. לצורך מידע מפורט בנוגע לחומר הרפואי הנדרש יש לפנות למוקד כללית מושלם, טל. 2700* שלוחה 2 את מסמכי התביעה יש לשלוח ל: מחלקת תביעות, כללית מושלם, שירותי בריאות כללית, ת"ד 16250 , ת"א 62098 . פקס: 03-7549460 ניתוחים מה עליך לעשות במקרה של צורך בניתוח? לקוח ב"כללית מושלם" רשאי לעבור ניתוח בבתי חולים פרטיים באמצעות רופא שבהסדר . כמו כן, עליו לשלם את ההשתתפות העצמית על פי סוג הניתוח, בית החולים והרופא המבצע את הניתוח בו הוא בחר. שים לב: לקבלת פרטים מעודכנים יש להתקשר למחלקת תביעות – ניתוחים לפני ביצוע הניתוח טל': 03-7549498. נציג "כללית מושלם" או איש הקשר בבית החולים יוודא את זכאות הלקוח ואת עצם היותו לקוח ב"כללית מושלם" . כמו כן , יוודא כי התשלומים החודשיים שולמו כסדרם ותמה תקופת האכשרה (שנה) . פקיד מחלקת תביעות ניתוחים ידאג לשלוח עבורך את טופסי ההתחייבות לבית החולים ולרופא המבצע את הניתוח. ההשתתפות העצמית עשויה להשתנות, לכן יש לוודא את סכום ההשתתפות העצמית במוקד כללית מושלם – מחלקת תביעות במועד הניתוח טל': 03-7549496 מובהר בזאת כי אין החזר עבור פעולות וניתוחים המבוצעים בבתי חולים ציבוריים וממשלתיים (באמצעות מש"ב וקרן מחקרים) למעט בתי חולים שבהסדר – שר"פ, שערי צדק, הדסה וביקור חולים. מכונים שבהסדר לבדיקות וטיפולים (סקירת מערכות, מי שפיר, מדרסים וכו') על הלקוח לדאוג לאישור זכאות ממחלקת התביעות לפני ביצוע הבדיקה במכונים שבהסדר. לתשומת לבכם: ההשתתפות העצמית תגבה ישירות על ידי מכונים שבהסדר. ביצוע בדיקות במכונים שאינם בהסדר יזכו על פי הרשום רק אם מוזכר כי ניתן לבצע את הבדיקה גם באופן פרטי.

06/06/2006 | 13:23 | מאת: דנה

אם בצעתי בדיקת מי שפיר בהצלצת רופא טרם קבלת האישור מהמושלם, ולמעשה אני זכאית לכיסוי על סמך הממצאים, הבדיקה לא תכוסה על ידי הביטוח כיוון שלא קיבלתי את אישורם לפני הבדיקה? ומה עושים במקרה שהבדיקה דחופה ויש לעשותה בהקדם האפשרי?

11/12/2006 | 10:16 | מאת: חן

קבעתי תור לרופא עיניים פרטי . לבדיקה יסודית. בעלות של 600 שח האם אני זכאית להחזר מכללית מושלם (אני חברה בכללית מושלם) אם כן מה עלי לעשות. תודה חן

24/01/2007 | 11:43 | מאת: אזולאי מימי

אני עוברת ניתוח לעמוד שידרה +דיסק הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות דרך המושלם לקבל עזרה בבית אחרי הניתוח את הניתוח אני עושה דרך ביטוח פרטי שיש לי בחברת מגדל

07/08/2007 | 14:53 | מאת: מירי

בכוונתי לטוס לתאילנד, לצורך כך ביצעתי חיסונים- בהמלצת משרד הבריאות. האם אני זכאית להחזרים? כמוכן, ברצוני לעשות ביטוח בריאות וציוד לתקופה של חודש+, למי עליי לפנות? יש אפשרות דרך האינטרנט?

18/08/2007 | 21:20 | מאת: דני

לפני שלושה חודשים עברתי שני צינטורים בקליניקה פרטית שילמתי מכיסי 24000 שח.אושר לי עי הקופה 11000 שח במשך שלושה חודשים מטרטרים אותי ומשקרים לי שכביכול השק נשלח ואוטוטו יגיע .המנטרה הזאת חוזרת על עצמה פעמים רבות ועד לרגע זה לא קיבלתי את השק.השקרים מאוד גסים וברורים.ההמתנות על הקו מאוד ארכות ולא תמיד מצליחים להגיע אל האדם האחראי.זו ממש התעללות וזילזול באזרח חסר האונים אשר משלם ממיטב כספו ואינו מקבל את זכויותיו.

12/12/2008 | 06:20 | מאת: רוחה כהן

אני מועמדת לניתוח כריתת כליה בבית חולים הדסה עין כרם. מהי השתתפות כללית מושלם בניתוח זה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל